Cuisoare

Cuisoare

Arborele de cuisoare este cunoscut sub denumirile stiintifice de Eugenia caryophyllus, Caryophyllus aromaticus si Syzygium aromaticum (din familia Myrtaceae).

Capsulele de Cuisoare au rol antimicrobian, germicid, antiseptic, carminativ, antispasmodic, antiinflamator, expectorant, stomahic, imunostimulator. Capsulele de pelin sunt recomandate in afectiuni precum: eliminarea parazitilor intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), cancer, artrita, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, Candida, tuse, migrene.

Utilizari medicinale: Durerile de dinti si masele pot fi combatute cu succes prin mestecarea unui cuisor de 3-4 ori pe zi sau prin masarea dintilor si gingiei cu un tampon de vata înmuiat într-un amestec de 15 picaturi ulei de cuisoare la o lingura ulei de floarea soarelui sau de masline. Pentru copiii mici, cu eruptii dentare, se recomanda masarea gingiilor cu un pansament steril înmuiat într-o solutie cu 10 picaturi de ulei de cuisoare la 100 ml apa calda, avînd efecte analgezice. Uleiul eteric de cuisoare intra si în compozitia unguentului Dentocalm, cu proprietati antiseptice si anestezice în stomatologie, respectiv în dureri dentare, gingivite si alveolite. În tratarea afectiunilor digestive, cuisoarele si uleiul eteric combat diareea, balonarea, flatulenta, indigestia, gastrita, greta si senzatia de voma.

Produsul este 100% natural, fiecare capsula gelatinoasa contine 575 mg de cuisoare de pamant.

Fiecare capsula contine 575 mg . Cutia contine 100 de capsule de cuisoare.

Afla mai multe despre Capsulele cu Cuisoare…

Capsule Cuisoare

Lasă un comentariu